dinsdag 31 juli 2007

Prinses Aurelia zoekt een prins

Er was eens een prinses genaamd Aurelia. Zij was nog steeds op zoek naar een prins om een lang en gelukkig leven mee te leiden. Nadat zij rond had gekeken of zij nog mannen tegen kwam die zich gedroegen als een ware prins was haar conclusie dat deze mannen nog wel bestaan maar erg zeldzaam zijn. Daarom besloot zij op een andere manier op zoek te gaan naar een man, ehh prins.

Haar grote liefde heeft er voor gezorgd dat zij achterbleef met een gebroken hart. In de tussentijd had zij weinig interesse in andere mannen. Deze interesse kwam langzaam weer op gang maar was nog niet ver genoeg ontwikkeld om zich over te kunnen geven aan een man. Toch was er één man in haar leven die haar hoop gaf op een mooie toekomst. Dit had niets te maken met liefde maar met ware vriendschap. Deze man was heel bijzonder voor haar omdat zij zich op haar gemak voelde bij hem en hij haar het gevoel gaf altijd het beste met haar voor te hebben. Ze konden alles tegen elkaar zeggen en hadden het altijd erg gezellig samen. Aurelia had er wel eens aan gedacht hoe het zou zijn als deze man meer was dan haar vriend. Het zou in theorie de meest ideale situatie zijn en Aurelia hoopte dan ook dat het ooit zover zou komen. Daarvoor zou wel een pijl van Cupido nodig zijn, maar helaas leek die pijl hen beiden niet te kunnen bereiken.

Op een dag ontmoette de vriend van Aurelia een andere prinses en werd hij verliefd op haar. Aurelia schrok daar erg van en was ook een beetje verdrietig. Gelukkig heeft het haar ook nog iets goeds gebracht. Ze beseft nu dat ze de man die zoveel jaren geleden haar hart heeft gebroken echt moet loslaten anders zullen er nog meer leuke mannen aan haar neus voorbij gaan. Dit laat zij niet meer gebeuren en de zoektocht van prinses Aurelia naar haar prins is nu definitief begonnen…

Wordt vervolgd…

Geen opmerkingen: