vrijdag 6 juli 2007

Gilmore Girls part II

Er was eens een meisje dat opgroeide met haar moeder in een klein idyllisch dorpje. Ze werd geboren toen haar moeder pas zestien jaar was, hierdoor leken de twee meiden meer een vriendinnenband te hebben dan een moeder-dochter relatie. Er kwamen altijd vrienden over de vloer omdat iedereen in het dorp dit jonge gezinnetje wilde helpen.

Het meisje was erg gelukkig samen met haar moeder. Toen ze naar de middelbare school ging kreeg ze haar eerste vriendje. Deze jongen was erg lief voor haar en het klikte goed met deze jongen en haar moeder. Dit ging een tijdje goed tot het meisje een andere jongen ontmoette. Hij was de neef van een goede vriend van haar moeder en kwam een tijdje bij zijn oom logeren. Hoewel deze jongen en het meisje heel verschillend waren bleken zij het toch goed met elkaar te kunnen vinden. Het meisje wist niet voor wie ze moest kiezen en uiteindelijk werd het met beide jongens niets.

Het meisje ging studeren, zoals haar moeder, oma en opa altijd hebben gewild. Even dreigde het fout te gaan met haar omdat zij haar eerste vriendje weer tegenkwam die inmiddels getrouwd was, maar met wie zij toch een relatie begon. Later kwam zij op de universiteit haar huidige vriendje tegen. Eerst leek dit ook helemaal mis te gaan en dreigde zij door hem op het verkeerde pad gebracht te worden. Zij kreeg ruzie met haar moeder en stopte met studeren. Gelukkig bleek de band tussen moeder en dochter sterk genoeg en kwam alles weer goed. Het meisje ging weer studeren en haar vriend bleek toch de prins op het witte paard te zijn voor haar. Hoewel het liefdesleven van haar moeder nog wat moeizaam verliep, heeft het meisje het beter getroffen. Het meisje leefde nog lang en gelukkig...

Geen opmerkingen: